Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

betalningsmetod: Betalning kan ske med kreditkort överföring, Western Union och bank.

Western Union har vår hemsida för mer rabatt, kontakta oss. Vid beställning måste din faktureringsadress vara adressen till ditt kreditkort, annars kommer vi inte att kunna behandla din beställning.

Alla transaktioner är säkrade, och platsen har SSL-kryptering för att skydda personuppgifter och betalningsuppgifter. Vi säljer inte eller överföra till någon beställer direkt via hemsidan av produkten, vi vet att det är 18 år gammal, och vi samlar inte in personlig information (såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress), det hänvisas också till häri i "Personlig information", om dig, om du inte ger oss frivilligt

Frakt: För tiden från 24-36 timmar att bearbeta. När din beställning har behandlats kommer du att få ett e-post last anmälan spårningsnummer. Alla standarder för leverans, när du får det här meddelandet börjar. Om beställningen görs efter 03:00 CST pm på fredag ​​eller helgen, tidigast den skickar måndag.

"Standard leverans Såvida skyndsam serviceärenden, bör din beställning vara villiga att ta emot e-post med leveransbekräftelse snabbt nå din tid.

Leverans till PO Box order kommer inte att levereras till en postbox. Alla beställningar måste ha ett giltigt amerikanskt icke-postboxadress.

Om det returnerade återbetalning rätt post: frakt och expeditionsavgift återbetalas ej. Vi inkluderar inte frakt återvändande eller byta ut rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte är ansvariga för försvunna varor greps.

Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen, meddelar vi dig via e-post, om det inte är rätt adress, vi är inte ansvariga för eventuella förluster till följd av problemet.